Elke 3e zaterdag van de maand gaan we met z’n allen een thema

fotograferen. Per maand zal het een nieuw en inspirerend thema zijn,

afgestemd op het weer en het seizoen. Voorbeelden: reflecties, frame in

frame, macro, huisdieren, symmetrie, oud vs. nieuw, schaduwen,

kikvorsperspectief, lange sluitertijd, inspiratie met hetzelfde onderwerp,

avondfotografie, waterdruppels, minimalistische architectuur etc. etc.

Hieronder zie je een voorbeeld van macrofotografie

Tijdens de bijeenkomsten bespreken we het thema en krijg je tips & trucs van mij (klik hier voor mijn bio). Daarna gaan we fotograferen waarbij ik je begeleid. Vervolgens plaats je, gedurende de weken die volgen, je foto’s op de besloten Facebook pagina van Fotoclub Amstelveen. Je krijgt van mij privé feedback per e-mail. Je groepsgenoten kunnen hun reacties plaatsen op de Facebook pagina, zodat jullie ook van elkaar kunnen leren. Dit laatste is optioneel.

Hieronder zie je een voorbeeld van waterdruppels

De meeste bijeenkomsten zullen in Amstelveen zijn. Echter, soms is er iets buiten Amstelveen dat écht de moeite waard is. Zoals de bloeiende heide of een veld vol bloemen met reeën erin. Dan zullen we elders fotograferen. Zoals elke maand is het aan jezelf of je tijd en/of zin hebt om mee te gaan. Je loopt niet achter als je een keer niet meekunt.   Op onderstaande foto zie je waarom we af en toe Amstelveen uit gaan en bijvoorbeeld de bloeiende heide opzoeken in Hilversum.
headerbkg
Meer Info.